FRI FRAKT över  990 kr
Snabba leveranser 
ALLTID BRA PRISER

Retur eller Byte

Ångerrätten

Du har 60 dagars öppet köp/ångerrätt. OBS För rea/fyndvaror samt sadlar gäller 14 dagars öppet köp. Tiden räknas från det du mottagit varan. Är din produkt specialbeställd gäller inte ångerrätten. Läs mer hos konsumentverket

VIKTIG ! Tänk på att vara ska vara som du själv vill ta emot den, dvs den ska vara ny och oanvänd i ev orginalförpackning. Avvikelse från detta kan ge upptill 100% i avdrag på varans värde.Varan ska vara oanvänd, med ev original förpackning eller kartong intakt. Är du osäker kontakta oss innan på order@faglasang.com så hjälper vi dig.

Att göra en retur eller byte:

  1. Skicka med valfritt ombud som exempel posten, dhl scheenker. 

Adress Fåglasång AB Levalundavägen 19 37295 Johannishus

Du kan skicka till ombud Ica Nära Johannishus där vi hämtar en dag i veckan. 

uppge info@faglasang.com som aviseringskontakt

Länk till där du kan köpa retursedel från postnord Ombudet där du lämnar in ditt paket kan skriva ut fraktsedel till dig, Alternativt Länk till valfritt fraktbolag.

  1. VIKTIGT ! lägg med en lapp där du skriver ditt namn ordernummer orsak och om det är ett byte (du har lagt en ny order) eller retur. Använd gärna medföljande lapp.
  2. Är det ett BYTE så gör du en ny order.
  3. Kontrollera fakturan / delbetalning med Svea Bank : Gå till Svea Bank Mina sidor Du ansvarar själv för att fakturan inte löper ut.

Packa så litet du kan och tänk på att skydda originalförpackningar med ett lager plast eller papper. Är förpackningen inte i original så drar vi av 50:- från återbetalning för skadad förpackning. Detta gäller även om det är tejpat på sko och stövelkartonger samt sadelkartonger för paketsadel .

Du ansvarar för varan/varorna i ditt paket tills det når Fåglasång AB, även under transporten.  

Vanliga frågor

Varför kostar det i vissa fall mer att returnera än vad frakten kostade till mig?
Vi subventionerar en enhetsfraktkostnad som du idag betalar 49:- för när vi skickar ett paket till dig. Det kostar mer att skicka ett paket spårbart för oss trots ett av Sveriges bästa avtal. Vi har en fraktfri gräns på 990:- men vi betalar dhl/postnord/early bird för att skicka paketet till dig. Många tror att vi som har e handel har gratis frakt bara för att en del butiker kan erbjuda det till sina kunder. Vi försöker hålla låga priser och då ryms inte erbjudanden om fri frakt för mindre paket än 990:- där vi idag erbjuder fri frakt till dig.
Vi hoppas på din förståelse.

Varför lägger vi inte med retursedel direkt i paketet?
Vi jobbar för att på så många sätt vi kan spara på miljön. Vi har i dagsläget en solcellsanläggning för miljötänk samt hökassar tillverkade av återvunna petflaskor. Vi byter succesivt ut våra plastprodukter på alla ställen där vi kan påverka. Vi har heller inte utrymmer för att erbjuda fria frakter utan jobbar på att hålla så låga priser vi kan till dig. Fler och fler produkter mäts upp för att det ska minska returer och du som kund ska bli nöjd direkt. Är den varan du vill köpa inte uppmätt kontakta oss gärna så löser vi det så du kan få rätt storlek direkt. Så sparar vi den returen och du blir nöjd direkt. info@faglasang.com eller kundtjänst på vår sida längst ner högra hörnet. 

Hur lång tid tar det att få tillbaka pengarna?
Din kreditering/återbetalning
sker senast inom 14 dagar från det att vi mottagit din retur.  Samma faktura kvarstår och en kreditfaktura skapas som dras av mot betalning. Undrar du hur mycket du ska betala går det att kontakta kundtjänst hos Svea bank .

LÄS OM ALLA VILLKOR

Varukorg
Rulla till toppen