ÅNGERRÄTT

Du har 30 dagars öppet köp/ångerrätt när du handlar på www.faglasang.com. Tider räknas från det du mottagit varan. Tänk på att om du önskar någon förändring på din produkt innan leverans så har du avtalat bort ångerrätten då din produkt blir anpassad till dig. 

Du ansvarar för varan/varorna i ditt paket tills det når Fåglasång AB, även under transporten.  

Lär mer hos konsumentverket

BYTE

Maila till order@faglasang.com och lämna ordernummer, vad du vill byta till och namn och mobilnummer.
Alternativ 1 Vi mailar dig en länk med retursedel och 99:- dras av vid återbetalning av din vara för hantering samt fraktkostnad retur. Beställ den vara du vill ha i stället på vår sida så skickas den direkt (om den finns i lager) för snabbast hantering.
Alternativ 2 Du kan välja att swisha (1235206537) 99:- för din fraktsedel och skriva i mail vad du önskar byta till samt ditt ordernr. Då behåller du din faktura för den första leveransen och betalar den. Är orderbeloppet på din ersättningsvara under 2000:- så tillkommer 59:- för ny frakt. Swisha i så fall 158:- (frakt samt returfrakt ) till 1235206537 och skriv ditt ordernr i meddelandet.

RETUR

Maila till order@faglasang.com och lämna ordernummer, vad du vill returnera och namn och mobilnummer. Vi mailar dig en länk med retursedel och 99:- dras av vid återbetalning av din vara för fraktkostnad retur samt hantering. Din kreditering/återbetalning sker inom 14 dagar från det att vi mottagit din retur.

LÄS OM ALLA VILLKOR